Jagten på nytårshatten

Nå, man skal vel opsummere, nu hvor det er  nytår…

Fandt jeg så jahatten i år? Næh. Ikke sådan fuldbyrdet. Men jeg har lagt den ætsende bitre nejhat. Og jeg forlader nu et lorteårti i mit liv, der har været brolagt med tab, husmareridt, sygdom  i mange afskygninger, udbrændthed og bad luck. 2007-2017 var ikke mit årti. Men det er ved vejs ende. Jeg har på jahatsmaner besluttet, at vinden vender.

Mit hus er solgt. Til  marts flytter vi  fra sovebyen til ny by. Til en ny start.

Mit job er sagt op. Jeg finder nok noget nyt.

Mit skriveprojekt er færdigt. Så må vi se, om det får vinger at flyve på.

Jeg har ikke nogle nytårsforsætter. For første gang i  mit liv har jeg bare en fornemmelse af, at der sker det, der sker. På den gode måde. Og det kan næsten ikke undgås, at der må ske noget nyt, for lige nu er mit liv defineret af stilstand. Også på den gode  måde. – Selvom det har føltes “forbudt” og grænseoverskridende at vælge at slappe af i stedet for at arbejde som en segnefærdig idiot. Det er svært at skrive på cv’et. Og det går nok.

Og så må vi se, hvordan det går med den videre jagt på jahatten. Jeg har konstateret, at det var nemmest at skrive, da jeg virkelig stod i lort til knæene. I takt med at modvinden blev mindre strid, blev skriverierne  det også og de blev til dels fraværende. Men jeg bliver nok aldrig fuldblods jahatsbærer, så jeg  regner med at lede videre.

Jeg regner heller ikke med at skulle have jahat på i aften. Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg skal have klaphatten eller skumgummi-hotdog’en på. Smukt bliver det.

Godt nytår! Vi ses i det nye. 🙂

Krammere og god karma herfra.